Spare_Intro.jpg

News Varaosat: kopio vai alkuperäinen?

Vain hyvälaatuisilla varaosilla laser- tai särmäyskoneen kyvyistä saa kaiken irti. Sen ovat huomanneet yhä useammat asiakkaat. He luottavat Bystronic-varaosien korkeaan laatuun. Tuotejohtaja Michael Uebelhart kertoo eduista.

Teollisessa tuotannossa tarkkuus ja laatu ratkaisevat. Perusedellytyksenä on oikeanlaisten tuotantovälineiden käyttö. Tämä yleispätevä periaate koskee myös laserleikkausta ja levytuotteiden särmäystä. «Metallintyöstöyritysten ja alihankkijoiden vaatimukset koventuvat», toteaa tuotejohtaja Michael Uebelhart. «Levyosien valmistaminen on monimutkaisempaa kuin 20 vuotta sitten. Samalla toimeksiantajien asettamat virhetoleranssit kiristyvät.»

Monien levyntyöstöyritysten arjen vaatimuksiin kuuluvat korkean laadun ohella nopeus ja joustavuus. Se on vaativa lähtökohta sekä henkilöstölle että konekannalle, Michael Uebelhart sanoo. Tilauskanta vaihtelee nopeasti. Hintapaineet ja mahdollisimman nopeat toimitusajat laittavat jokaisen valmistusvaiheen koville. Ammatillisen osaamisen rinnalla koneiden ja kuormittuvien varaosien laatu on ratkaisevan tärkeää. Väärässä kohdassa säästäminen voi kostautua kilpailussa, tuottavuudessa, luotettavuudessa, tilausten valmistumisessa ja pahimmassa tapauksessa asiakkaiden menettämisessä.

«Se on kuin ostaisi auton», kuvailee Michael Uebelhart. Tietyistä syistä tulee valinneeksi laadukkaan auton. Jotta kyseinen auto palvelisi pitkään ja säilyttäisi arvonsa, on syytä käyttää korkealaatuisia varaosia ja kulutusosia.

Pitkäikäisyys kovimmassakin käytössä

Tästä syystä Bystronic toimittaa asiakkailleen korkealaatuisia, alkuperäisiä varaosia. «Asiakkaamme valitsevat Bystronicin koneet, koska järjestelmämme tarjoavat ainutlaatuista laatua ja pitkäikäisyyttä. Samaa tarjoavat myös varaosamme ja kulutusosamme», kertoo Michael Uebelhart.

Alkuperäisillä osilla käyttäjät saavuttavat monia etuja. Tässä tärkeimmät yhteenvetona:

  • Testattu laatu: Kaikki Bystronic-varaosat valmistetaan tiukimpia laatustandardeja noudattaen. Bystronic luottaa sertifioituihin toimittajiin.
  • Nerokasta insinööriosaamista: Bystronic-varaosien kehitystyössä hyödynnetään prosessi-insinööriemme taitotietoa ja asiakkailtamme saatua palautetta. Siten syntyy varaosia, jotka täyttävät asiakkaidemme vaatimukset ja jotka on tarkasti sovitettu järjestelmiemme ominaisuuksiin.
  • Pitkä käyttöikä ja koneiden toimintavarmuus: Varaosiemme korkealaatuinen valmistusprosessi takaa pitkän käyttöiän kovimmissakin käyttöolosuhteissa. Se puolestaan lyhentää koneiden seisokkiaikoja, joita huollot tai korjaukset aiheuttavat. Näin säästyy aikaa ja kustannuksia.
  • Nopeat toimitukset ja laaja valikoima: Bystronicilla on laaja valikoima varaosia ja kulutusmateriaaleja kaikkiin nykyisiin konejärjestelmiin sekä myös vanhempiin malleihin. Asiakkaat voivat tilata niitä Bystronic-toimipisteistä. Bystronic toimittaa tilaukset erittäin nopeasti.
  • Neuvonta ja koko käyttöiän kattava huolto: Asiakkaamme tekevät työtään tarkkuuskoneilla tiukkojen vaatimusten mukaisesti. Bystronic tukee asiakkaitaan kaikissa leikkaamisen, särmäämisen ja automaation prosesseissa tarjoamalla suoraa tukea ja neuvontaa sekä koulutettujen huoltomekaanikkojen apua. Tarvittaessa nopeasti paikan päällä. Huoltolupauksemme pätee nyt ja tulevaisuudessa.

Tiedot

BEST CHOICE DEAL: HYÖDYNNÄ NYT 10 PROSENTIN ALENNUS

1.‒31. syyskuuta 2019 välisenä aikana tarjoamme Bystronicin CO2- ja kuitulaserleikkausjärjestelmien tiettyjä varaosia erikoiskampanjahintaan. Tilaa nyt varaosat verkkokaupastamme, puhelimitse tai Bystronic-myyjältäsi ja saat 10 prosentin alennuksen.

Jaa

Michael Uebelhart: “Customers choose Bystronic because our systems offer unmatched quality and a long service life. This claim is also fulfilled by our spare parts.”

Michael Uebelhart: «Asiakkaamme valitsevat Bystronicin koneet, koska järjestelmämme tarjoavat ainutlaatuista laatua ja pitkäikäisyyttä. Samaa tarjoavat myös varaosamme ja kulutusosamme.»

Intelligent engineering: The know-how of our engineers and the feedback from our customers flow into the development of Bystronic spare parts.

Nerokasta insinööriosaamista: Bystronic-varaosien kehitystyössä hyödynnetään insinööriemme taitotietoa ja asiakkailtamme saatua palautetta.

Bystronic offers the most comprehensive selection of spare parts and consumables for all current machine systems as well as for older models.

Bystronicilla on laaja valikoima varaosia ja kulutusmateriaaleja kaikkiin nykyisiin konejärjestelmiin sekä myös vanhempiin malleihin.

Take advantage of special prices on selected spare parts for Bystronic CO2 and fiber laser cutting systems.

Hyödynnä Bystronicin CO2- ja kuitulaserleikkausjärjestelmien tiettyjen varaosien erikoiskampanjahintamme.

Tiedot

BEST CHOICE DEAL: HYÖDYNNÄ NYT 10 PROSENTIN ALENNUS

1.‒31. syyskuuta 2019 välisenä aikana tarjoamme Bystronicin CO2- ja kuitulaserleikkausjärjestelmien tiettyjä varaosia erikoiskampanjahintaan. Tilaa nyt varaosat verkkokaupastamme, puhelimitse tai Bystronic-myyjältäsi ja saat 10 prosentin alennuksen.

Jaa