Longlife_Intro.jpg

News Best choice Deal: Longlife-suuttimet nyt verkkokaupassa

Leikkaa pidempään ja laadukkaasti ilman suuttimen vaihtoa. Juuri näitä laserleikkauksen vaatimuksia silmällä pitäen Bystronic on kehittänyt uuden sukupolven leikkaussuuttimet. Löydät Longlife-suuttimet nyt verkkokaupasta ja saat kaupan päälle vielä 20 prosentin hintaedun.

Bystronic esittelee uuden sukupolven leikkaussuuttimet. Erityisen metalliseoksen ansiosta Bystronicin erikseen kehittämien Longlife-suuttimien kestoikä laserleikkauksessa on entistä pidempi. Bystronicin kehitysosaston tekemät leikkaustestit osoittavat, että laadukas materiaali kuluu leikkauksessa hitaammin jopa kaikkein suurimpia lasertehoja käytettäessä. Lisäksi uudet Longlife-suuttimet estävät leikkauspartikkelien ja kalvojäämien tarttumista aiempaa tehokkaammin. Uusien suuttimien ratkaiseva etu on, että niillä voidaan leikata pitkään erinomaisen laadukkaasti ilman suuttimen vaihtoja.

Uudet Longlife-suuttimet ovat saatavana tyyppinä "HK" kaikkiin Bystronic CO2- ja kuitulaserleikkausjärjestelmiin, joissa on ruuvikiinnitteiset suuttimet. Siirtyminen uusien Longlife-suuttimien käyttöön sujuu helposti. Kaikki laserleikkauslaitteistossa valmiina olevat leikkausparametrit säilyvät ennallaan myös Longlife-suuttimia käytettäessä.

Best choice Deal: Hyödynnä verkkokauppakampanjaamme, joka kestää lokakuun 31. päivään 2018 saakka. Kirjaudu sisään, valitse sopivat Longlife-suuttimet ja varmista itsellesi 20 prosentin hintaetu.

Etkö ole vielä käyttänyt verkkokauppaa? Rekisteröinti sujuu helposti ja nopeasti. Sieltä tilaat jatkossa miellyttävästi ja mihin kellonaikaan tahansa varaosat ja kulutusmateriaalin.

Jaa

Jaa