ByTube_Intro.jpg

News Putkityöstö helpommin tehtynä

Bystronic esittelee tuliterän laserleikkausjärjestelmän ByTube 130. Sillä metallintyöstöyritys siirtyy erityisen helposti putkien työstön maailmaan – jolla on tulevaisuus.

Tähän mennessä moni metallintyöstöyritys ja konevalmistaja on keskittynyt levyjen työstöön. Samalla menetetään liikevaihdon kasvumahdollisuuksia. Uudella laserleikkausjärjestelmällä ByTube 130 metallintyöstöyritykset voivat hankkia uusia asiakkaita. Putkityöstön tarve on monipuolista: sitä tarvitsevat niin auto- ja rakennusteollisuus kuin huonekaluvalmistajat, koneenrakentajat ja laitteistovalmistajat. Tämä markkinapotentiaali on syytä hyödyntää.

ByTube 130 on optimaalinen ratkaisu levyntyöstöyritykselle, joka haluaa laajentaa tuotantoaan. Automatisoitu järjestelmä vähentää manuaalisesti suorittavien toimien määrän minimiin ja tekee samalla putkityöstöön laajentumisen erityisen helpoksi. Samalla kone kattaa erittäin laajat tarpeet: Koska 85 prosenttia tämän tuotantosuunnan markkinapotentiaalista kertyy pienputkista, ByTube 130 on tarkoitettu halkaisijaltaan
10‒130 millisten putkien työstöön. Koneen lastauskapasiteetti on jopa 17 kiloa per metri. 2D-leikkauspäällä pystytään täyttämään 90 prosenttia asiakkaiden tarpeista, sillä kohtisuorat leikkaukset ovat markkinoilla yleisimpiä.

Kuitulaser takaa nopeuden ja monipuolisuuden

Laajojen työstömahdollisuuksien ansiosta käyttäjällä on tarvittava joustavuus erilaisten toimeksiantojen hoitamiseen. Lisäksi ByTube 130 -koneella on mahdollista korvata monimutkaisia ja kustannuksia nostavia työvaiheita: Yhä useampi metallintyöstöyritys on löytänyt laserleikkauksesta vaihtoehdon erikseen suoritettavalle sahaamiselle ja poraamiselle. Kuitulaser hoitaa ne molemmat samalla kertaa – ja selvästi nopeammin. Siistien leikkausreunojen ansiosta myös jäysteiden poisto jää pois. Se vähentää myös henkilötyötä. Samalla suurempi läpimenonopeus laskee kappalekustannuksia, mikä nykyisessä kilpailutilanteessa on merkittävä lisäetu.

ByTube 130 on saatavissa kahtena tehoversiona – 2 tai 3 kilowattia – ja siten tämä kuitulaserlaite on erinomaisen energiatehokas. Kuitulaser on jo vakiinnuttanut asemansa levyjen työstössä, ja nyt se valtaa alaa myös materiaalivahvuudeltaan ohuiden ja paksumpien putkien työstössä. Vahva kuitulaserin puolesta puhuva argumentti on tasaisen hyvä leikkauslaatu. Ja toisin kuin CO2-laseria käytettäessä, kuitulaserin aallonpituuden ansiosta myöskään voimakkaasti heijastavat kirjometallit kuten kupari ja messinki eivät aiheuta ongelmia.

Käyttäjä hyötyy monista plustekijöistä: monille materiaaleille soveltuminen, taloudellisuus ja leikkaustarkkuus. Kun pystyy työstämään mitä erilaisempia materiaaleja, saa aikataulut pitämään ja saa aikaan luotettavan hyvää laatua, pärjää myös nykyisessä kilpailutilanteessa.

Ohjelmisto tekee aloittajasta ammattilaisen

Osien ja mallien visualisointi, leikkaussuunnitelmien laatiminen, valmistusprosessien valvonta: moderni levynvalmistus ei ole enää ajateltavissakaan ilman tehokasta ohjelmistoa. Bystronic on uudella käyttöjärjestelmällä ByVision Tube koonnut putkien laserleikkauksen kaikkien toimintojen käytön kosketusnäyttöön. Vasta-alkajakaan ei tarvitse laajaa kokemusta pystyäkseen aloittamaan tuotannon ByTube 130 -koneella. Leikkaustoimeksiantojen valmistelut sujuvat nopeasti, ja käyttöjärjestelmää on intuitiivisen helppo ymmärtää.

ByVision Tube perustuu Bystronicin tunnettuun ByVision-ohjelmistoon, jota Bystronic käyttää kaikissa muissakin leikkaus- ja särmäysjärjestelmissään. Siten jo nykyiset asiakkaamme hallitsevat asiat erityisen helposti. Intuitiivisen helppokäyttöinen ohjelmisto avustaa vasta-alkajaa leikkaussuunnitelmien luomisessa, minkä ansiosta leikkausvaiheiden suoritus ByTube 130 -koneella on vaivatonta. Piensarja tai suuri toimeksianto – ByVision Tuben avulla käyttäjä suoriutuu nopeasti ja tehokkaasti kaikista vaiheista toimeksiannon saamisesta valmiiden osien toimitukseen saakka.

Jaa

Versatile cutting technology: The ByTube 130 with up to 3 kilowatts of laser power.

Monipuolista leikkaustekniikkaa: ByTube 130 laserteholtaan jopa 3 kilowattia.

High productivity thanks to fast loading and unloading cycles.

Lyhyet lastaus- ja purkusyklit lisäävät tuottavuutta.

Compact footprint and customizable configuration.

Kompakti työtaso ja yksilöllinen konfiguraatio.

Jaa