Bystronic yrityksenä

Bystronic yrityksenä

Bystronic on maailmanlaajuisesti toimiva, laadukkaita ratkaisuja levyntyöstöön tarjoava yritys. Painopiste on automaatiossa, joka kattaa leikkaamisen ja särmäyksen prosessiketjun koko materiaali- ja tietovirran. Tuotevalikoimaan sisältyvät laserleikkausjärjestelmät, särmäyspuristimet sekä vastaavat automaatio- ja ohjelmaratkaisut. Kattavat palvelut täydentävät tuotevalikoimaamme.

Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Sveitsin Niederönzissä. Muut tuotekehitys- ja tuotantotoimipisteet sijaitsevat Sveitsissä (Sulgen), Saksassa (Gotha), Italiassa (Cazzago San Martino ja San Giuliano Milanese) sekä Kiinassa (Tianjin ja Shenzhen). Bystronicilla on omat myynti- ja huoltoyritykset yli 30 maassa, ja lisäksi Bystronic toimii edustajiensa kautta useissa muissa maissa.

Bystronic on luotettava kumppani, joka tarjoaa asiakkailleen tehokkaita innovaatioita, osaamista paikan päällä ja erinomaiset huoltopalvelut. Vuodesta 1994 alkaen Bystronic on kuulunut sveitsiläiseen Conzzeta-teollisuusyhtymään.

Avainluvut 2019
Liikevaihto936 milj. CHF (840 milj. EUR, 941 milj. USD)
Työntekijät
Yhteensä2’987 (+ 115 oppisopimuskoulutettavaa)
Eurooppa1’669 (joista 705 Sveitsissä)
Pohjois-/Etelä-Amerikka210
Aasia1’118
Liikevaihto 2019 markkina-alueittain
Eurooppa52%
Aasia/Tyynenmeren maat22%
Pohjois-/Etelä-Amerikka26%

Tietosuojalauseke

Bystronic-verkkosivusto käyttää ulkoisia liitännäisiä, joita käytetään verkkosivustovierailuihin liittyvien käyttäytymistietojen keräämiseen ja sosiaalisen median toiminnoissa käytettäväksi.  Tietosuojalauseke