Bystronic yrityksenä

Bystronic yrityksenä

Bystronic lukeutuu levyntyöstöteknologian johtaviin yrityksiin. Korkealaatuiset ratkaisumme mahdollistavat tuottavamman ja vastuullisemman tulevaisuuden. Painopisteemme on automaatiossa, joka käsittää leikkaamisen ja särmäyksen prosessiketjun koko materiaali- ja tietovirran. Laserleikkausjärjestelmiemme ja särmäyspuristimiemme älykäs verkotus automaatio-, ohjelmisto- ja huoltoratkaisuihin on levyntyöstön kattavan digitalisoitumisen avain.

Yrityksemme päätoimipaikka sijaitsee Niederönzissä Sveitsissä. Muut tuotekehitys- ja tuotantotoimipisteet sijaitsevat Sulgenissa (Sveitsi), Gothassa (Saksa), Cazzago San Martinossa ja San Guiliano Milanesessa (Italia), Tianjinissa ja Shenzhenissä (Kiina) sekä Hoffman Estatesissa (Yhdysvallat). Yli 30 maassa Bystronicilla on omat myynti- ja huoltoyritykset, ja lisäksi Bystronic toimii edustajiensa kautta useissa muissa maissa.

Me panostamme asiakasläheisyyteen, tehokkaisiin innovaatioihin, erinomaisiin huoltopalveluihin ja osaamiseen paikan päällä. Luotettavana kumppanina tavoitteemme on monivuotinen yhteistyö, joka kestävän kehityksen hengessä lujittaa asiakassuhdetta.

Bystronicilla on eri puolilla maailmaa kaikkiaan yli 3 000 työntekijää yli 40 toimipisteessä. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 801 miljoonaa Sveitsin frangia. Bystronic AG listautui vuonna 2021 sveitsiläiseen SIX Swiss Exchange -pörssiin (SIX: BYS).

Avainluvut 2020
Liikevaihto801 milj. CHF (749 milj. EUR, 849 milj. USD)
Työntekijät
Maailmanlaajuisesti3 053 (+ 104 oppisopimuskoulutettavaa)
EMEA1 659
Amerikat215
Kiina989
APAC190
Liikevaihto 2020 markkina-alueittain
EMEA48 %
Amerikat25 %
Kiina17 %
APAC10 %