Meistä

Bystronic Scandinavia AB

Bystronic Scandinavia AB

Bystronic on yksi maailman johtavista levytyötekniikan kehittäjistä. Tarjoamme kokonaisratkaisuja korkean teknologian laitteista ja järjestelmistä, jotka antavat parhaat mahdollisuudet tehokkaaseen ja kannattavaan tuotantoon. Bystronic on luotettava, suorituskykyinen, innovaatiivinen, kustannustehokas ja käyttäjäystävällinen valinta. 

Profiili ja tunnusluvut

Bystronic on maailmanlaajuisesti toimiva, laadukkaita ratkaisuja peltien työstöön tarjoava yritys. Painopiste on automaatiossa, joka kattaa leikkaamisen ja särmäyksen prosessiketjun koko materiaali- ja tietovirran. Tuotevalikoimaan sisältyvät laserleikkausjärjestelmät, särmäyspuristimet sekä vastaavat automaatio- ja ohjelmaratkaisut. Kattavat palvelut täydentävät tuotevalikoimaamme.

Profiili ja tunnusluvut
Yritysjohto

Yritysjohto

Bystronic on luotettava kumppani, joka tarjoaa asiakkailleen tehokkaita innovaatioita, osaamista paikan päällä ja erinomaiset huoltopalvelut. Olemme lähellä asiakkaitamme. Se merkitsee luottamusta ja varmuutta. Lupauksemme on Best choice. Siitä pitävät kiinni Bystronic Groupin johto ja kaikki työntekijät kaikkialla maailmassa.

Bystronicin historia

Bystronic-nimi esiintyi ensimmäisen kerran vuonna 1964, kun Bystronic Maschinen AG -yritys perustettiin Sveitsin Bützbergissä. Yritys oli erikoistunut lasintyöstöön. Yrityksen nimi on yhdistelmä perustajien Byland, Schneider ja Trösch sukunimistä. 

Bystronicin historia
Best choice

Best choice

Best choice on lupaus, jonka annamme kaikille asiakkaillemme. Se on ehdoton tavoitteemme päivittäisessä työssämme tuoteratkaisujen ja palvelujen parissa. Siihen ovat sitoutuneet kaikki työntekijämme kaikkialla maailmassa. Lupauksemme myötä autamme asiakkaitamme pysymään kilpailutilanteen kärjessä.