Käytetyt koneet

Käytetyt koneet

Varsin usein tarvittaisiin korkealaatuinen laserleikkauslaitteisto, mutta käytettävissä on vain rajallinen budjetti. Bystronic on tarjota ratkaisu: Kunnostettu kone on erinomainen kompromissi, joka on ammattitaitoisesti tehdyn peruskunnostuksen ansiosta myös turvallinen vaihtoehto.

Korkea laatu

Bystronic tunnetaan erinomaisesta laadusta. Se pätee myös käytettyjen koneiden suhteen. Laserleikkauslaitteiston peruskunnostuksessa koneeseen asennetaan uusimmat komponentit. Kunnostustyöt tehdään ammattitaitoisesti ja ainoastaan alkuperäisiä varaosia käyttäen. Peruskunnostettu kone käy läpi tiukat laatutarkastukset, joten se varmasti täyttää Bystronicin korkeat laatuvaatimukset.

Lyhyet toimitusajat

Peruskunnostettuja koneita löytyy myös nopeaan toimitukseen. Monia konemalleja pystytään kunnostamaan lyhyin toimitusajoin. Bystronicin projekti-insinöörit pyrkivät aina pitämään sovitut määrä- ja toimitusajat.

Täydellinen huolto

Peruskunnostettujen koneiden ostajille Bystronic tarjoaa täydelliset huoltopalvelut ja pyydettäessä myös saman koulutusohjelman kuin uuden koneen hankinnan yhteydessä. Kaikkien peruskunnostettujen koneiden mukana toimitetaan ajantasainen käyttöön ja turvallisuuteen liittyvä aineisto.

Kattava takuu

Peruskunnostetulle laserleikkauslaitteistolle myönnettävä takuu kattaa koko laitteiston ja siten enemmän kuin asennetut uudet varaosat. Siten Bystronic tarjoaa peruskunnostetuille koneilleen saman takuun kuin uusille koneilleen.

Tarjolla olevat koneet

 

Please note: The photos are similar to the actual model. Not all machines are suitable for all markets.